På plass innen 10 minutter!

Hafjell VaktService AS er Øyer og Hafjells eneste lokale vaktselskap.
Med tilhold i Øyer sentrum, rett over gata for Hafjell Hotel & Apartments og mellom Hafjell Pizzadrive og Putten har vi garantert markedets korteste utrykningstid! Vår lokale forankring gjør at vi er den eneste i Øyer/Hafjell som tør å garantere for utrykningstiden vår. Om ikke noe spesielt skulle skje (sperret vei o.l.) er vi på plass innen 10 minutter i sentrum og 15 minutter på fjellet, 24 timer i døgnet 365 dager i året!
Gjennomslittlig utrykningstid i sentrum er ca. 5 minutter, og dette har gjort at vi flere ganger har hindret branntilløp i å utvikle seg. Den mest dramatiske hendelsen kan du lese mer om her.

Sentrum, eller "Sone 1" strekker seg fra Hunder Bilophuggeri i sør til Tingberg i nord. På vestsiden tar vi med helt ned til Lillehammer Olympiske Bob & Akebane og opp til Gausdal Bruvoll BA (saga) i nord. 10-minutters grensa stopper ved Jaertunet og Bjørgekrysset på tur opp til fjellet.
"På plass innen 15 minutter" gjelder alle hytteområdene opp til Hafjell Fjellandsby på nordsiden av bakken og opp til Ilsetra på sørsiden.

Vi kjenner Øyer og Hafjell og har kun vektere på jobb. Dette gjør at vi idag har en unik posisjon i markedet.
Velkommen til ditt lokale vaktselskap, velkommen til Hafjell VaktService!
Hafjell VaktService AS, Tlf: 47 600 400, Aaslettveien 26, N-2636 Øyer
post@hafjellvaktservice.no